Politica de Confidențialitate

Politica de confidențialitate pentru site-ul shop.terranatura.ro

Terra Natura Organic SRL tratează cu seriozitate dreptul la protecția datelor personale. Proiectăm și operăm serviciile noastre în spiritul protecției vieții private. Citiți politica noastră de confidențialitate cu atenție pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele cu caracter personal pe acest site web.

Cine este operatorul de date? (datele de identificare ale Terra Natura Organic SRL)

Societatea noastră: Terra Natura Organic SRL, cu sediul în Timișoara, strada Circumvalațiunii, nr. 43, județ Timiș, email: office@terranatura.ro, J35/946/2017, CUI RO37280244, reprezentată legal de dl. Luca Magnani, va prelucra datele dvs. cu caracter personal în deplină siguranță.

Ce date cu caracter personal colectează Terra Natura Organic?

Terra Natura Organic SRL colectează datele dumneavoastră cu caracter personal direct prin formularul de înregistrare, în momentul în care vă creați cont pe site-ul nostru sau când efectuați o comandă.

Astfel ne furnizați numele și prenumele, adresa de email, numărul de telefon.

De fiecare dată când vizitați site-ul nostru, colectăm automat date despre vizita dumneavoastră. De exemplu, acest lucru poate include URL-uri complete, numele paginilor vizitate (inclusiv data și ora vizitei), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat și adresa IP.

Cum prelucrăm datele colectate?

Datele colectate direct de la dumneavoastră prin formular nostru (și anume: nume, prenume, email, telefon) vor fi utilizate doar pentru scopul pentru care au fost colectate, fără de care nu am putea onora trimiterea ofertelor și efectuarea notificărilor.

Cui transmitem datele cu caracter personal?

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise:

– Angajaților Terra Natura Organic SRL

– Furnizorului de servicii IT

– Autorităților publice în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun

Ne asigurăm în permanență că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale.

Cât păstrăm datele cu caracter personal?

Păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal timp de 5 ani de la ultima interacțiune cu noi. În cazul emiterii de facturi, datele dumneavoastră vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Cookie-urile stocate conform celor descrise la capitolul “Cookies” de pe această pagină sunt reținute în sistemul nostru prin Google Analytics timp de 26 luni, după care sunt șterse automat.

Unde se vor procesa datele cu caracter personal? (geografic)

Datele cu caracter personal vor fi procesate pe teritoriul României sau UE.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Aveți dreptul de a ne solicita în orice moment rectificarea sau ștergerea datelor, precum și restricționarea prelucrării lor și aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavostră. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor. La secțiunea “Cum putem fi contactați” de mai jos se află datele noastre de contact. Ne puteți notifica oricând printr-un email, iar noi ne vom conforma cererii dumneavoastră în interval de cel mult 30 zile de la înregistrarea ei.

Potrivit Regulamentului GDPR, în calitate de persoană vizată și fizică beneficiați de un cumul de drepturi, respectiv:

– Dreptul la informare și acces la date cu caracter personal: dreptul de a obține o confirmare a faptului că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective.

– Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului și de a obține, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc și/sau de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.

– Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică anumite motive menționate în Regulamentul GDPR.

– Dreptul la restricționarea prelucrării: dreptul de a obține restricționarea prelucrării în anumite cazuri.

– Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc și de a le transmite către un alt operator.

– Dreptul la opoziție: dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, în condițiile Regulamentului GDPR.

– Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

– Dreptul să vă adresați printr-o plângere în situația în care considerați că datele dumneavoastră nu au fost prelucrate în conformitate cu prevederile legale, la:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Cookie-uri

Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni, stocate pe echipamentul dumneavoastră la cererea web-serverului către browserul utilizat de dumneavoastră la navigarea pe internet. Aceste fișiere nu conțin software, viruși sau spyware, și nu pot accesa informațiile din echipamentul dumneavoastră.

Aceste fișiere permit recunoașterea echipamentului utilizatorului și prezentarea conținutului adaptat preferințelor acestuia, de asemenea permit efectuarea de statistici anonime, analiză și publicitate relevantă pentru utilizator, fără a permite identificarea personală a utilizatorului, și, nu în ultimul rând, permit buna funcționare a site-ului.

Puteți bloca Cookie-urile din setările browserului dumneavoastră, însă acest lucru poate afecta buna funcționare a site-ului.

Site-ul shop.terranatura.ro folosește serviciile următoarelor terțe părți pentru analiză și publicitate, care folosesc de asemenea cookie-uri:

Google AdWords – Publicitate/Remarketing – https://policies.google.com/privacy

Google Analytics – Monitorizare trafic web – https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Facebook Pixel – www.facebook.com/policy/cookies/

Declarație de consimțământ GDPR

Din 25 mai 2018 se aplică Regulamentul European 2016/679, prescurtat GDPR, privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Scopul principal al acestuia este creșterea nivelului de protecție a datelor personale și controlul fiecărei persoane asupra propriilor date.

Noi colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal direct de la dumneavoastră prin formularul de înregistrare.

Astfel când vă creați un cont pe site-ul nostru, ne furnizați :

– numele și prenumele

– numărul de telefon

– adresa de email

– adresa de facturare

– adresa de livrare

Putem, de asemenea, să colectăm date privind vizita dumneavoastră pe site-ul nostru.

– adresa IP, paginile vizitate

Datele colectate vor fi utilizate pentru următoarele situații:

– transmiterea confirmării comenzii

– răspunsul la eventuale solicitări

– transmiterea newsletterului

Retragerea consimțământului se poate face oricând prin trimiterea unui simplu email, de pe emailul cu care vă înregistrați, la adresa gdpr@terranatura.ro, cu subiectul “Retragere consimțământ”.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

De asemenea aveti dreptul la acces, rectificare, ștergere, restricţionarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării, dreptului la portabilitatea datelor.

Cum putem fi contactați

Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință solicitările dumneavoastră în orice modalitate care este asigurătoare cu privire la identitatea solicitantului și îndreptățirea lui, printr-o solicitare scrisă depusă la sediul societății noastre sau prin email la următoarea adresă de email: gdpr@terranatura.ro. Vă vom răspunde neîntârziat.

Datele de contact ale Autorității

Dacă sunteți nemulțumit de răspunsul primit, aveți posibilitatea să vă adresați Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în București, bv. Gen. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, email: anspdcp@dataprotection.ro.